Skoči na sadržaj
DrupalCon Barcelona poster

DrupalCon Barcelona 2024 Live Stream

“I’m so proud of how far we have come and how fast. This transformation is an incredible collective effort involving everyone from core committers, Drupal Association staff, volunteers, and agency partners; together, we focused on iterating rapidly and focused more on user experience than ever before. we had some brave out-of-the-box thinking…”

Dries Buytaert, the founder and project lead of Drupal

DrupalCon u Barceloni je počeo kao mala uvertira za naš događaj. Ipak, poštovanja radi, poslali smo naše izaslanike (Cvija) koji u prvim redovima prate i izveštavaju šta se dešava (kad se seti).

Očigledno da je Starshot inicijativa glavni hit, možda malo preambiciozno (da će da bude u Novembru) ali puno inicijativa je aktivno uključeno, veliki broj ljudi u tim inicijativama i to sve zajedno mora da da neki rezultat.

I što je Drupal popularniji, biće nam lakše da ga "prodamo" kao i da nađemo kolege koje će želeti da ga nauče. Koliko god da je dobar i ima potencijala, nije lak da se savlada.

Prijavite se zato na glavni događaj ove godine, Drupal Camp Novi Sad 2024 i postanite deo istorije koju pišemo zajedno! 😊