Skip to main content
Ucesnici na grupnoj fotografiji ispred Startit-a.

Drupal Meetup u Novom Sadu

Uzbudljivo okupljanje Drupal zajednice nedavno je održano u prelepom Novom Sadu. Drupal Meetup bio je prava prilika za više od 60 učesnika da se povežu, prisustvuju inspirativnim predavanjima stručnjaka i učestvuju u diskusijama.

Uzbudljivo okupljanje Drupal zajednice nedavno je održano u prelepom Novom Sadu. Drupal Meetup bio je prava prilika za više od 60 učesnika da se povežu, prisustvuju inspirativnim predavanjima stručnjaka i učestvuju u diskusijama. Ovaj uspešan događaj organizovan je u saradnji domaće Drupal zajednice i nekoliko firmi koje se bave Drupal tehnologijom, čime je obezbeđena snažna podrška i angažman ljudi iz industrije.

5 predavanja -Glavni fokus meetup-a bio je na predavanjima eminentnih stručnjaka iz različitih oblasti Drupal tehnologije. Učesnici su imali priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima, naprednim tehnikama razvoja i rešenjima za (ne)uobičajene izazove.

Pricajmo o sutra - Nakon predavanja, organizovana je panel diskusija koja je omogućila učesnicima da aktivno doprinesu održavanju i razvoju domaće zajednice. Ova interaktivna sesija donela je dinamične razgovore, ideje i rešenja, dok su stručnjaci odgovarali na pitanja i raspravljali o relevantnim temama.

Slike sa ovog nezaboravnog događaja mozete pogledati na ovom linku

Događaji u zajednici