Skip to main content

Zašto Drupal

Postoji mnogo razloga zašto je Drupal među tri najpopularnija CMS-a, i zašto su ga veliki broj malih i velikih - složenih sistema izabrali kao opciju.

 

Pouzdanost

Osnova ili Drupal core na kojoj radi oko nekoliko hiljada programera i čine je svakim danom sve boljom i sigurnijom.

 

Dostupni resursi

Skoro sve što želite da uradite sa sistemom je prethodno stvoreno i učinjeno odlično od strane drugih ljudi. Sjajne vesti su da su gotovo svi najkorisniji moduli (Drupal Add-ons) već kreirani od strane zajednicel. Ovo je neprocenjivo jer u mnogim CMS-ima morate platiti važne funkcije dok u Drupalu to nije slučaj.

 

Stabilnost i modularnost

Budite sigurni da je izvorni kod za izgradnju vaših Drupal sajtova precizno napisan od strane Drupal stručnjaka. Kada nameravate da uradite složeniji i napredniji posao, lako ćete se prilagoditi sistemu. Ovo daje korisnicima veliku prednost nad drugim CMS-om.

 

Felksibilnost

Nije slučajnost da se Drupal smatra najfleksibilnijim CMS-om. Možete kreirati bilo koji sadržaj na sajtu i pritom sve možete prilagoditi kompletan dizajn. Možete kreirati bilo koji tip veb stranice koji želite.

 

Prilagodljivost

Pretpostavimo da moduli koje želite ne postoje, možete ih kreirati, urediti postojeći modul ili unajmiti nekoga da obavlja posao. Osnova snaga Drupala jeste njegova prilagodljivost koja omogućava da svaki modul bude lako integrisan sa Drupal jezgrom.

 

Sigurnost

Drupal je precizno testiran po strogim sigurnosnim pravilima od strane stručnjaka i saradnika Drupal zajednice. Njegova ugrađena sigurnost je veoma jaka. Nije ni čudo što mnogi veliki sajtovi sa ekstremnom sigurnošću koriste Drupal, a to su - whitehouse.org commerce.gov, veforum.org,

Događaji u zajednici