Skip to main content

Front-End Developer

Grad

Subotica
Србија

O poslu

Ukoliko spretno barataš HTML-om, CSS-om i SASS-om, poznaješ Photoshop, TWIG PHP i imaš osnovno iskustvo u razvoju front-end delova web sajta, Front-End Developer je za tebe idealna pozicija! Poželjno je da si upoznat/a sa Git ili SVN, a poznavanje BootstrapFoundation ili Omega frameworka, kao i nekog od gotovih CMS ili e-commerce rešenja (Drupal, Wordpress, Magento) smatraćemo tvojom prednošću. Poželjno je i da umeš da implementiraš dizajn na osnovu PSD fajla (Pixel Perfect).

Ono što najviše volim u svom poslu jeste dinamika svakog radnog dana - različitost projekata na kojima radimo i prijatna atmosfera čine da nijedan trenutak radnog dana nije dosadan.

Dávid Malatenszki

Dávid Malatenszki
Front-End Developer

Kandidati bi trebalo da znaju:

– probni rad traje tri meseca i plaćen je

– pozicije se odnose isključivo na rad u našoj kancelariji u Subotici (rad od kuće nije moguć) - obezbeđeni su svi potrebni uslovi za komforan rad, prijatan ambijent i kuhinja

– kandidati koji ne napišu propratno pismo neće biti uzeti u razmatranje

Kako se prijaviti?

Jednostavno. Na info@studiopresent.com pošalji tvoju prijavu sa osnovnim podacima u formi biografije i propratnog pisma. Na vrh dokumenta obavezno upiši "Lorem ipsum pročitao sam oglas" - kako bismo bili sigurno da si pročitao/la uslove - osobe koje ih nisu pročitale želimo odmah da eliminišemo iz procesa selekcije. Bilo bi poželjno da nam pošalješ i neke od svojih dosadašnjih projekata (kao attachment ili portfolio na Behance, Dribble, GitHub i slično).

Studio Present je uvek u potrazi za novim igračima! Ukoliko eventualno pokazuješ zainteresovanost za poziciju koja trenutno nije otvorena, pošalji nam motivaciono pismo - svakako ćemo tvoju prijavu uzeti u razmatranje!

Studio Present

Adresa

Trg Slobode 2
24000Subotica
Србија

Telefon
+381 24 552105

O nama

Studio Present je IT kompanija koja punih 10 godina uspešno posluje kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

Iza nas su stotine web sajtova i brojni projekti koji su našim klijentima doneli uspeh i zadovoljstvo a nama ozbiljne preporuke koje čine osnovu našeg marketinga.

Studio Present kao celinu čine 4 usko povezana sektora, odnosno tima.

Development tim 

Development tim čine programeri – vrhunski profesionalci u svom poslu a to je razvoj sajta na Drupal platformi. 

Ovi momci učiniće da sajt funkcioniše baš onako kako ste  zamislili. Složene aplikacije, napredne funkcije i integracija sa eksternim sistemima za njih nisu nikakav problem.

Kao dugogodišnji član Drupal zajednice koji je dao značajan doprinos u razvoju brojnih modula, Studio Present je dobio i zvanično priznanje.
 
Da bi sve to i izgledalo savršeno kao što funkcioniše, tu su frontend developeri sposobni da implementiraju apsolutno sve što zamisle naši dizajneri u skladu sa Vašom željom.

Dizajnerski tim

Tim dizajnera čine izuzetno talentovani momci, sposobni da želje klijenta čitaju i „između redova” i Vašu zamisao dovedu do perfekcije. Njihov dizajn Vas neće zadovoljiti – oduševiće Vas.

Marketing tim

Web sajt je možda završen, ali naš posao nije. Naš tim je uvek tu da pruži kompletnu korisničku podršku bilo da je u pitanju funkcionisanje sajta ili kreiranje strategije za uspešno online poslovanje. Marketing tim Vam pomaže da online nastup bude kompletan.

U dogovoru sa Vama pronaćićemo najbolje načine za promociju Vašeg biznisa. Naš marketing tim čine profesionalci za vođenje naloga i oglašavanje na društvenim mrežama, PR specijalisti, a Studio Present je i zvaničan Google Adwords partner.

Za više detalja posetite zvaničnu marketing stranicu na: presentmedia.rs

Prodajni tim

Sales tim (zadužen za naše brendove)  je živi dokaz da do kraja razumemo Vaše potrebe. Posedujemo sopstvene brendove – web shopove koji su vodeći u svojoj branši na srpskom tržištu. Naši web shopovi su najbolji pokazatelji da umemo da kreiramo sajtove i marketing strategije koji zaista prodaju i donose profit.

Većina proizvoda i usluga koje nudimo klijentu razvijeni su i isprobani u našem poslovanju.

Događaji u zajednici