Skip to main content

Back-End Developer

Grad

Subotica
Србија

O poslu

Kvaliteti koje tražimo kod Back-End Developera su predantnost i odgovornost pri pisanju kôda pre svega, poznavanje PHP sa OOP konceptom programiranja, SQL Git/SVN, a poznavanje frameworkova kao što su SymphonyLaravel Drupal smatraćemo tvojom prednošću. Prednost je i poznavanje rada u Linux okruženju. Najvažnije od svega je da voliš da programiraš!

Studio Present pružio mi je mogućnost da, osim da pokažem ono što umem, svakog dana naučim ono što do sada nisam umeo.

Goran Nikolovski

Goran Nikolovski
Back-End Developer

Kandidati bi trebalo da znaju:

– probni rad traje tri meseca i plaćen je

– pozicije se odnose isključivo na rad u našoj kancelariji u Subotici (rad od kuće nije moguć) - obezbeđeni su svi potrebni uslovi za komforan rad, prijatan ambijent i kuhinja

– kandidati koji ne napišu propratno pismo neće biti uzeti u razmatranje

Kako se prijaviti?

Jednostavno. Na info@studiopresent.com pošalji tvoju prijavu sa osnovnim podacima u formi biografije i propratnog pisma. Na vrh dokumenta obavezno upiši "Lorem ipsum pročitao sam oglas" - kako bismo bili sigurno da si pročitao/la uslove - osobe koje ih nisu pročitale želimo odmah da eliminišemo iz procesa selekcije. Bilo bi poželjno da nam pošalješ i neke od svojih dosadašnjih projekata (kao attachment ili portfolio na Behance, Dribble, GitHub i slično).

Studio Present je uvek u potrazi za novim igračima! Ukoliko eventualno pokazuješ zainteresovanost za poziciju koja trenutno nije otvorena, pošalji nam motivaciono pismo - svakako ćemo tvoju prijavu uzeti u razmatranje!

Studio Present

Adresa

Trg Slobode 2
24000Subotica
Србија

Telefon
+381 24 552105

O nama

Studio Present je IT kompanija koja punih 10 godina uspešno posluje kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

Iza nas su stotine web sajtova i brojni projekti koji su našim klijentima doneli uspeh i zadovoljstvo a nama ozbiljne preporuke koje čine osnovu našeg marketinga.

Studio Present kao celinu čine 4 usko povezana sektora, odnosno tima.

Development tim 

Development tim čine programeri – vrhunski profesionalci u svom poslu a to je razvoj sajta na Drupal platformi. 

Ovi momci učiniće da sajt funkcioniše baš onako kako ste  zamislili. Složene aplikacije, napredne funkcije i integracija sa eksternim sistemima za njih nisu nikakav problem.

Kao dugogodišnji član Drupal zajednice koji je dao značajan doprinos u razvoju brojnih modula, Studio Present je dobio i zvanično priznanje.
 
Da bi sve to i izgledalo savršeno kao što funkcioniše, tu su frontend developeri sposobni da implementiraju apsolutno sve što zamisle naši dizajneri u skladu sa Vašom željom.

Dizajnerski tim

Tim dizajnera čine izuzetno talentovani momci, sposobni da želje klijenta čitaju i „između redova” i Vašu zamisao dovedu do perfekcije. Njihov dizajn Vas neće zadovoljiti – oduševiće Vas.

Marketing tim

Web sajt je možda završen, ali naš posao nije. Naš tim je uvek tu da pruži kompletnu korisničku podršku bilo da je u pitanju funkcionisanje sajta ili kreiranje strategije za uspešno online poslovanje. Marketing tim Vam pomaže da online nastup bude kompletan.

U dogovoru sa Vama pronaćićemo najbolje načine za promociju Vašeg biznisa. Naš marketing tim čine profesionalci za vođenje naloga i oglašavanje na društvenim mrežama, PR specijalisti, a Studio Present je i zvaničan Google Adwords partner.

Za više detalja posetite zvaničnu marketing stranicu na: presentmedia.rs

Prodajni tim

Sales tim (zadužen za naše brendove)  je živi dokaz da do kraja razumemo Vaše potrebe. Posedujemo sopstvene brendove – web shopove koji su vodeći u svojoj branši na srpskom tržištu. Naši web shopovi su najbolji pokazatelji da umemo da kreiramo sajtove i marketing strategije koji zaista prodaju i donose profit.

Većina proizvoda i usluga koje nudimo klijentu razvijeni su i isprobani u našem poslovanju.

Događaji u zajednici