Pokrenuta anketa za izbor logoa

Pre 20-ak dana je pokrenut konkurs za izbor logoa Drupal Srbija zajednice i na tom konkursu je učestvovalo 9 učesnika sa ukupno 29 predloga koji su postavljeni u anketu za izbor.

Pravo za po jedan glas imaju svi registrovani članovi Drupal Srbija zajednice. Predlog sa najviše glasova će biti usvojen kao logo zajednice. Anketa traje do 31.01.2011 - 23:59

Glasanje je zamišljeno kao finalno i da pobedi onaj predlog koji osvoji najviše glasova, ali ukoliko se desi da neki predlog nema najviše glasova i da nekoliko predloga imaju jednak broj glasova, tad će se glasanje ponoviti ali samo sa tim predlozima ili će se odlučiti u dogovoru sa drugim članovima zajednice. Ukoliko dođe do nekih nepravilnosti, anketa će se smatrati nevažećom i logo će biti izabran drugačije.

Evo i par detalja o učesnicima i predlozima...

Broj predloga Korisnik
6 mikispeed
6 Igor
4 Zelimir
3 Stranger2
3 high shelf booze
3 latinosrdjan
2 tomaja
1 el22or
1 ajfile

Comments

Čestitam na izboru,
Čini mi se da nisu baš sva slova iste debljine :)
Pozadina je u gradijentu, tako da leva strana malo bode oči. Možda bi bilo bolje da je pozadina transparentna, jer je templejt ionako beo.
Svako dobro.

high shelf booze

Da nisi napomenuo, nikad ne bih primetio da je pozadina u gradijentu :S My monitor sucks.

kotnik

Vektorska verzija još nije spremna! Autorka logoa vrši potrebne dorade na njemu i kad dobijemo vektorsku verziju tad ćemo moći da stavimo logo bez pozadine.

Trenutno je okačena jpg slika na čijoj pozadini je već bio gradient.

Očekuju se još neke info, pa ćemo napisati i vest o tome kako je prošla anketa.

el22or

Okačena vest o izboru logoa.

el22or