Okupljanje sa temom - Kako se sve može zaraditi novac uz pomoć Drupal cms-a

Pozdrav svima!

Većina nas se bavi drupalom i srodnim veštinama godinama. Znamo sve odgovore na pitanja - drupal6 ili drupal7, omega ili zen, css ili ..... itd.
Međutim nekako se izbegava priča , a time i odgovori da li toliki rad, učenje noviteta i savladavanje svih tekućih problema donosi i odgovarajuće finansijske efekte ili sve to poprima oblik hobija.

Želio bih ovim putem da postavim pitanje da li ima zainteresovanih da organizujemo jedno okupljanje u toku sledeće sedmice. Ideja je da na tom eventualnom okupljanju u duhu jednog konstruktivnog razgovora ispričamo koji su sve načini zarade od "drupala i slično" i da pokušamo da se organizujemo u praksi da nekako idemo u tom pravcu, koji bi obezbedio neke finansije a time i veći kvalitet života drupalaca (i njihovih porodica).

Verujem da se svakome desilo ili se dešava često da naiđete na oglas da treba da se uradi neki projekat, a da od traženih npr 6 stavki znate uraditi 4. Za one druge 2 stavke trebalo bi vam realno još pola godine i obično se odustaje od prijave. To bi bila druga tema, da organizujemo samo od zainteresovanih da se naprave interni krugovi sa spiskom veština i ljudi koji su voljni da rade i na takav način itd... itd...

Ako ima zainteresovanih molio bih da se ovde jave i svojim komentarima doprinesu da razvijemo temu do kraja.

Comments

Ko zeli neka pravi okupljanje slobodno, ako fale neke dozvole na sajtu javite, mogu da dodelim. Ako dogadjaja i ne bude ja sam uvek raspolozen za pivo u nekoj basti :)

el22or

Izgleda da nema zainteresovanih i da su svi zadovoljni finansijama koje dolaze od drupala, tako da nam ne gine pivo u nekoj basti ...

pedjatip

Ja sam zainteresovan za stvaranje internih krugova koji bi sarađivali.

Možete da mi se javite ako nema nekog okupljanja da razmenimo iskustva i za potencijalnu saradnju.

Damir

Pozdrav :)

Ja sam Drupal poceo da ucim pre 3 meseca za potrebe prakse i bas mi se svideo sistem. I dalje ucim i vezbam i bas bih voleo kada bih mogao pitati nekog iskusnog Drupal-ovca za savet :)

@el22or
Pogotovo za pivo u Kamelotu :)

blastoise

Eto, organizujte i dolazim :)

el22or

pozdrav drugari, long time no see :)

Ja sam u BG vec neke 2 sedmice pa javljajte ako bude neko druzenje, moze i sa pricom ili samo sa pivom, svejedno!

Mislim da je ova tema na pravom mjestu pa ajde da pricamo

pozdrav,
perke

perke

Okupljanje povodom ispijanja piva: Pancevo, 12. avgust!!!!!!!! http://drupal.rs/dogadjaji/okupljanje-25

el22or