DrupalCon Minhen nam se približava: konkurs za prijavu radova i registraciju je otvoren

DrupalCon Minhen nam se približava: konkurs za prijavu radova i registraciju je otvoren
Kao što je najavljeno na DrupalCon-u u Denveru, upravo smo objavili poziv za prijavu radova za DrupalCon Minhen (DrupalCon Munich) 2012, kao i uvodne govore (keynotes), poziv za treninge, prijave za stipendije i registraciju. Drupal Udruženje i odbor DrupalCon Minchen (DrupalCon Munich) se pripremaju već mesecima za sledeći DrupalCon. Krajem ove nedelje, a nakon završetka DrupalCon-a u Denveru, znatno ćemo ubrzati rad oko organizacije događaja. Najavljujemo...

Uvodni predavači

DrupalCon Minhen (DrupalCon Munich) najavljuje tri uvodna govora koja će održati pioniri iz open source i industrijskog domena, a to su: Drajes Bajtaert (Dries Buytaert), osnivač Drupal projekta koji će u utorak, 21.avgusta, govoriti o budućnosti Drupala, Anke Domšajt-Berg (Anke Domscheit-Berg), poznati stručnjak za polje “open government” i “open data”, čiji govor je planiran za 22. avgust, i Fabijan Potansije (Fabien Potencier), izvršni direktor SensioLabs-a i osnivač projekta Symfony, čiji govor je planiran za sredu 23. avgusta.

Poziv za prijavljivanje radova

Potrebni ste nam! Dođite u Minhen i podelite svoje znanje sa najneverovatnijom open source zajednicom na svetu. Pošaljite svoje ideje za sesije na http://munich2012.drupal.org/call-for-papers

Rana registracija se otvara danas!

Prijave za DrupalCon Minhen (DrupalCon Munich) su od ovog trenutka otvorene. Cena prvih 300 ulaznica je 350 €, a nakon toga, cena je 400 € sve do 15. juna, a 475 € do 31. jula. Kasna registracija nakon tog datuma pa sve do 17. avgusta će biti 525 €. Registracija na ulazu će iznositi 575 €. Postoji i ograničen broj ulaznica po ceni od 200 € za studente i neprofitne organizacije (navedene cene uključuju PDV). Registrujte se odmah na http://munich2012.drupal.org/register.

Poziv na treninge

Drupal projektu je potrebno više saradnika, site-builder-a, korisnika i developera. Želimo da pokrijemo čitav spektar - od treninga za početnike do vrlo naprednih treninga. Treneri i trening kompanije mogu poslati prijave za svoje treninge na http://munich2012.drupal.org .

Prijave za stipendije su od danas otvorene

Drupal je za svakoga i svako može doprineti projektu. Za slučaj da želite da dođete na DrupalCon Minhen (DrupalCon Munich), ali ne možete sebi da priuštite troškove, na raspolaganju će biti ograničen broj stipendija.Vašu prijavu možete poslati na http://munich2012.drupal.org/community/scholarships .

Budite u toku sa dešavanjima vezanim za DrupalCon Minhen (DrupalCon Munich), pratite @DrupalCon na Twitter-u.

- Florian Lorétan (floretan) and Karsten Frohwein (kars-t), kopredsednici DrupalCon Minhen

Originalni tekst: https://drupal.org/node/1494864