DrupalCon Amsterdam 2014

Postoje Drupal sastanci, kampovi, samiti.. ali DrupalCon, toga nema previše! Dešavaju se dva do tri puta godišnje i predstavljaju najveća okupljanja svih koji imaju neke veze sa Drupalom, sa velikim brojem predavanja, učesnika i raznih rešavanja. Prošle godine je u Evropi bio u Pragu a prethodna konferencija je održana u Ostinu u junu ove godine.

Na konferenciji u Amsterdamu koja će se održati od 29. septembra do 3. oktobra biće niz treninga, poslovnih samita, samita zajednice, sprintova i naravno sjajnih predavanja predavača iz samog vrha Drupal zajednice.

Nije lako ni otiči ni učestvovati u današnjim vremenima ali često se predavanja pojavljuju kasnije u nekom video obliku a i predavači nekad postuju svoje prezentacije. Vredi i da pogledate sam program jer je nekada dovoljan siže da bi ste dobili neku dobru ideju.

Karta za učešće košta 500€ danas a poskupeće na 550 i biti 600 na dan konferencije, za odlazak je verovatno najpovoljniji autobus ~170€ je povratna karta ili neki lowcost let koji je u jednom smeru recimo ~110€ ali je moguće da može da se napravi neki dobar deal ranije, što pre to bolje.

Drupal Amsterdam 29. septembar - 3. oktobar 2014