PHP Senior Developeri (Drupal / Symfony / Laravel / Yii / Zend)

No replies
actoteam's picture
Offline
Joined: 29.10.2015.

O nama

ACTO Team http://actoteam.com/ je novi IT start-up iz Niša, fokusiran na razvoj kompleksnih i tehnološki izazovnih projekata u web enterprise okruženju. Jezgro ACTO Team cini grupa priznatih Drupal i WordPress developera sa više od 50 godina kombinovanog profesionalnog iskustva u enterprise Web razvoju, koja je od starta bila posvećena razvoju profesionalnog Open Source biznis modela.

Želimo da podelimo naš uspeh i našu viziju Open Source kompanije koncentrisane na uspeh tima i profesionalni napredak naših developera sa Vama. Potrebni su nam dinamični i talentovani PHP developeri koji imaju reference i iskustvo na nivou seniora, i spremni su na angažovanje na dugoročnim projektima. Poznavanje Drupal platforme je naravno plus, ali je za start dovoljno i poznavanje nekog od modernih PHP frameworka (Symfony2, Laravel, Yii, Zend i dr.).

Početak Vaše Open Source karijere

• Preduslov za početak naše saradnje je uspešno rešen test. Test se sastoji od rešavanja jednog do dva lakša, jasno definisana taska sa Drupal 8 issue trackera.
• Taskovi će biti odabrani tako da zahtevaju maksimum od 2-3 dana koncentrisanog rada početnika u Drupal-u (a iskusnog PHP developera).
• U pripremnoj fazi ćete dobiti svu potrebnu podršku da dođete u poziciju da razumete task i proces rada na Drupal.org. Ta podrška naravno neće izostati i u procesu rešavanja zadatka - imaćete mentora koji prati Vaš napredak i podržava Vaš rad u svakodnevnoj interakciji.
• Deo procesa je i interakcija sa drugim Drupal developerima na issue thread-u, koji će komentarisati Vaš rad, kako na rešavanju issues, tako i na testovima koje ste pisali za Vaše patch-eve.
• Uspešno implementirani patch-evi na Drupal.org su preduslov za početak Vašeg uspeha kao Open Source developer-a u ACTO Team.

Šta nudimo

• Zasnivanje radnog odnosa sa svim pratećim beneficijama koje pripadaju pouzdanim i iskusnim profesionalcima: natprosečna primanja, zakonski regulisan godišnji odmor, organizovan topli obrok i dr.
• Fiksno radno vreme (ponedeljak - petak) od 9-17h je zlatno pravilo u radu našeg tima.
• Rad u prijatnom ambijentu.
• Pomoć prilikom preseljenja za kandidate koji nisu iz Niša.
• Prvih 6 meseci intenzivna edukacija u Symfony/Drupal, rad na Drupal 8 core modules uz mentoring iskusnih Drupal seniora.
• Kasnije, rad na zanimljivim i dugoročnim komercijalnim projektima u enterprise okruženju, zajedno sa vodećim Drupal contributorima sa područja zapadne i srednje Evrope (Srbija, Slovenija, Švajcarska, Austrija, Nemačka).
• Konstantno napredovanje i afirmacija kako ACTO Team-a, tako i Vas kao pojedinca.
• Učešće na regionalnim Drupal conferencijama (Evropa), gde možete dalje raditi na Vašem ličnom usavršavanju i Vašem profilu Open Source developera.

Kontakt

Ukoliko ste zainteresovani, pošaljite nam Vaš CV i kontakt podatke, datum kada možete početi sa radom na jobs AT actoteam DOT com.

Talentovani pojedinci će uz našu podršku u roku od nekoliko meseci dostići zavidan profesionalni kvalitet na mnogim poljima relevantnim za enterprise Drupal razvoj. U svakom slučaju, molimo Vas da nas kontaktirate samo ako smatrate da imate profil i iskustvo senior PHP developera.